Connect with us

NEWS

Šokantne Vijesti: Ana María Parera Femenías, Majka Teniske Zvijezde Rafaela Nadala, Ubijena Od Strane Plaćenog Ubojice…….

Published

on

Šokantne Vijesti: Ana María Parera Femenías, Majka Teniske Zvijezde Rafaela Nadala, Ubijena Od Strane Plaćenog Ubojice

Današnja vijest potresla je svijet sporta i šire javnosti. Ana María Parera Femenías, majka slavnog španjolskog tenisača Rafaela Nadala, ubijena je od strane plaćenog ubojice. Tragični događaj dogodio se u njezinu domu na Mallorci, gdje je Parera Femenías živjela sa svojom obitelji.

Prema izvorima bliskim istrazi, napadač je upao u kuću i hladnokrvno pucao u Pareru Femenías, koja je preminula na licu mjesta. Policija je odmah pokrenula opsežnu istragu, te su u tijeku pokušaji da se identificira i privede počinitelj ovog stravičnog zločina. Nadalova obitelj je u šoku, a Rafael Nadal je trenutno prekinuo sve svoje sportske aktivnosti kako bi bio uz svoju obitelj u ovom teškom trenutku.

Španjolski mediji navode kako je obitelj Nadal primila brojne poruke podrške iz cijelog svijeta, a sportska zajednica izrazila je svoju duboku sućut. Rafael Nadal, poznat po svojoj skromnosti i bliskom odnosu s obitelji, izjavio je kako je potpuno slomljen te da mu je ovo najteži trenutak u životu.

Motiv ovog brutalnog ubojstva još uvijek nije poznat, a policija ne isključuje nijednu mogućnost, uključujući i mogućnost da se radi o profesionalnom obračunu ili osveti. Javnost je pozvana da pruži sve moguće informacije koje bi mogle pomoći u rješavanju ovog slučaja.

Ovaj tragični događaj ne samo da je potresao obitelj Nadal, već je i cijeli svijet ostao u nevjerici i tuzi zbog gubitka jedne nevine osobe. Rafael Nadal, kojemu je majka bila veliki oslonac i podrška, suočava se s nezamislivom boli dok svijet tuguje zajedno s njim.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CELEBRITY2 hours ago

Selena Gomez, 32, is engaged to boyfriend Benny Blanco, 36, after 1 Year of dating and and recently revealing that she is unable to carry her own children… she announce a surprise news that they are expecting a… See More

CELEBRITY1 day ago

Barcelona zmienia plany. Ważne wieści ws. Szczęsnego

CELEBRITY1 day ago

Ma tyle pieniędzy, że mógłby już nie pracować do końca życia

CELEBRITY1 day ago

Ma zaledwie 11 lat i rzeszę fanek w całej Polsce. Dominik Arim będzie reprezentował Polskę podczas Eurowizji Junior

CELEBRITY1 day ago

🇵🇱 Hubert Hurkacz wycofał się z turnieju ATP Masters 1000 w Szanghaju! Przed rokiem Polak wygrał te zmagania. Mamy nadzieję, że wszystko w porządku ze zdrowiem wrocławianina.

CELEBRITY1 day ago

Siostra Beaty Kozidrak reaguje na taniec artystki. “Niespełnione życiowo kobieciny”

CELEBRITY1 day ago

Wzruszające wyznanie Leszka Millera. Wspomina zmarłego syna

Gist1 day ago

Żałoba w wielkopolskim klubie. 12-latek zginął razem z tatą. “Jeszcze niedawno śmialiśmy się w galerii”

CELEBRITY1 day ago

Bartosz Zmarzlik postawił kropkę nad “i”! W wielkim stylu końcowy triumf przypieczętował nasz żużlowiec. Mimo że od początku zmagań w Toruniu radził sobie słabo, to w końcówce fazy zasadniczej wskoczył na właściwe obroty.

Gist1 day ago

Sławomir od Donka przyszedł na Wiejską w kolorowych adidasach i bez skarpet

CELEBRITY1 day ago

Lewandowscy uratowali klub po powodzi w Głuchołazach? Wpłata od „Roberta i Ani” rozpaliła wyobraźnię fanów

CELEBRITY1 day ago

Natalia Kaczmarek and Konrad Bukowiecki said KYES i to each other ❤️❤️

Copyright © 2024 USAmode24